Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Habanero i Bhut

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
Odg: Habanero i Bhut
« Odgovori #60 u: 31. Kolovoza 2012, 08:40 »
Nego!  ...i ovdje je bila susa...samo nama vrucim poljoprivrednicima isplacuju u eurima, ali kako smo se zalili
postoji mogucnost da nam ipak isplate u starim, pouzdanim dolarima... :68:

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #61 u: 31. Kolovoza 2012, 08:46 »
To te ja pitam :68: :68: :68:

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #62 u: 29. Listopada 2012, 14:21 »
Danas sam bio na "Salone del gusto", pa kao prvo vezano uz ovu rubriku, Indijci su mi poklonili Naga Jolokiju,
suhu, pa cemo vidjeti kakva je originalna, odnosno koliko je jaka. kao drugo, kupio sam etiopijski med koji se radi od cvijeta eriche arboree (hasta,kako ju zovu oni) i eginije abisiniche (kosso). Nisam znao da i tamo i ma vrijeska,
a moju sumnju su otklonile slike s prospekta. Med je iz zone vulkana Wenchi.
Osim ovoga imao sam prilike vidjeti "motanje" toscana, a cura koja ih je radila rekla mi je da koristi golu vodu za oblikovanje, nikakav skrob?! Bilo je puno toga egozticnog za vidjeti i kupiti, a duzinu posjete uglavnom odredjuje
likvodnost... :1:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #63 u: 29. Listopada 2012, 14:26 »
Bilo je puno toga egozticnog za vidjeti i kupiti, a duzinu posjete uglavnom odredjuje
likvodnost... :1:

kao i na svemu drugome gdje bi mogli uživati i guštati :1:

super zvuči ovo sve, pogotovo ovo za med, ludo!! javi kakav je kad probaš!
Keep it simple!

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #64 u: 29. Listopada 2012, 16:35 »
Ah, bilo je tu svega i svacega iz cijelog svijeta...zacina za koje nisam imao pojma da uopce postoje, rize svih vrsta,
o sirevima i salamama necemo trositi rijeci, nudile su se i divlje ostrige, osim onih uzgajanih, ma milina. Nisam
isao u enoteku, jer da jesam sigurno ne bih ovo sada pisao... :90:

Dinko

• Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
« Odgovori #65 u: 29. Listopada 2012, 20:19 »
Nisam znao da ima u Etijopiji vrijesa,ali za med znam, rade ga i kod nas ali je rijedak. Baš si čitam o Egynia abyssinica medu iz Etiopije.
Salone del gusto zvuči genijalno :109:! Baš me zanima kak će proći Naga Jolokija!
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #66 u: 29. Listopada 2012, 22:19 »
Vidi se ko je gurman u svakom pogledu.  :1:
Sporost je vrlina.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #67 u: 31. Listopada 2012, 12:41 »
Nisam znao da ima u Etijopiji vrijesa,ali za med znam, rade ga i kod nas ali je rijedak. Baš si čitam o Egynia abyssinica medu iz Etiopije.
Salone del gusto zvuči genijalno :109:! Baš me zanima kak će proći Naga Jolokija!

Izmrvio sam jednu na "lasagne" i cini mi se da su dimljene...jacina? Vrlo, vrlo jako, dok sam mrvio, djeca su se zakasljala,
a supruga je otvorila prozor. Medjutim, mislim da su svijezi puno jaci nego suseni...Najjace sto sam probao do sada bila je lovranska bhut jolokia, naravno, svijeza...

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #68 u: 31. Listopada 2012, 18:48 »
Izmrvio sam jednu na "lasagne" i cini mi se da su dimljene...jacina? Vrlo, vrlo jako, dok sam mrvio, djeca su se zakasljala,
a supruga je otvorila prozor. Medjutim, mislim da su svijezi puno jaci nego suseni...Najjace sto sam probao do sada bila je lovranska bhut jolokia, naravno, svijeza...
Respekt Kolega! :38:
"keep it simple until it gets complicated"

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #69 u: 31. Listopada 2012, 22:59 »
Na sve se ziv coek navikne...uglavnom, tamanim habanero kojeg ima za kupiti na glavnoj torinskoj trznici. Jedini su
koji prodaju i svijeze bamije...to tek kao kuriozitet.