ljudi, nije "navodno" vec jeste. nekad sam ja postovao slike tih presovanih plocica, kod nas zvanih folija ili rizla. posto ovde ne mogu da se setim gde je, evo kako izgleda sa tt.
http://www.tobaccotaste.com/index.php?topic=313.0slike sam licno ja napravio i ovoga djubreta imam jos. cuvam ga u kaseti u skoli da bi mogao da pokazujem ucenicima sta puse. UPOZORENJE: ovo S M R D I !!!

naime, radi se o finoj duvanskoj prasini koja leti svuda po prostoriji, koja se skuplja i salje u specijalne fabrike na lepljenje i presovanje. mislim da se jedna takva fabrika nalazi i u bujanovcu. meni se ogadilo kad su mi rekli da prasinu koju sam skidao sa neonki i koja je padala na pod treba da pocistim i odvojim u posebnu kutiju. na pitanje zasto, dobio sam odgovor koji je otprilike ovo sto sam vec napisao.
dalje, kad se cisti mesalica za "duvan", harman, to smrdi... pa otprilike kao pri ciscenju septicke jame. n astranu sto smo otuda izvlacili i zivotinjske kosti (macke i miseve). filter stapici su tek posebna prica. prave se od acetatnih vlakana, a svako zna da su acetati jedni od najgorih izazivaca raka. itd, itd...
napominjem da sam JA radio u DIN-u (sada pod filip morisom) na odrzavanju i da sve sto pisem o ovome ZNAM IZ LICNOG ISKUSTVA.