Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Misli o lulaštvu

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
Odg: Misli o lulaštvu
« Odgovori #15 u: 07. Prosinca 2015, 14:56 »
Već neko vrijeme me kopka da napišem svoje dojmove za vrijeme druženja sa lulom. Sve do prije par mjeseci imao sam doživljaj meditacije za vrijeme pušenja lule. E sad se taj dojam pokvario. Pojavljuje mi se za vrijeme pušenja sjeda glava navodno moja generacija. :64: Družeći se duže s lulom dobio sam navode da je sjeda glava iz Lovrana a da živi i radi negje u Italiji blizu Torina. :77: Čuo sam da sličan problem ima "Cigara" samo da se njemu ukazuje neki lik iz Zagreba. :beljise:
Jeli zna netko od vas kakav je to horor koji kvari druženje s lulom? Možda je Boka :65: najkvalificiraniji za odgovor s obzirom na struku iako uvažavam i sva ostala mišljenja
.
Sporost je vrlina.

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #16 u: 07. Prosinca 2015, 21:43 »
Hmmm!  :5: Taman Å¡to sam teoloÅ¡ki raskrstio s pitanjem o demonizmu te ga proglasio kao čisto mitoloÅ¡ko pitanje ti si mi evo upravo bacio sjenu na to dugogodiÅ¡nje promiÅ¡ljanje.  :14: Po svim opisima koje si dao, čak s obzirom i na lokacije koje i mitski zvuče, ja mislim da je riječ o nekakvim zlodusima.  :13: Negdje sam čak pročitao kako je to usud ponajviÅ¡e latakijskih puÅ¡ača, ali da se dogaÄ‘a i onima koji vole sve.

Dobro je da si Spori spomenuo ovo, mislim da je krajnje vrijeme da se s tim izađe u javnost i bez straha od stereotipologije.

Ja recimo sve češće čujem, usred mirnog puÅ¡enja, zvuk, onako nagli zvuk otvaranja pikse. Kako sam postao paranoičan, stavio sam miÅ¡olovku meÄ‘u pikse misleći da ću uloviti tek nekakvog miÅ¡ića, ali pored miÅ¡olovke sam pronaÅ¡ao natpis: "a tko je taj Boka uopće?". U potpisu D. Moguće je da se radi o istim zlodusima, ne znam, mada mi se čini da moj nije star poput tog tvoga  :52: ... ali, Gregin slučaj koji opisujeÅ¡ djeluje mi nekako blizak. Ne znam ljudi... Å¡to vi ostali mislite?  :141:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #17 u: 07. Prosinca 2015, 22:58 »
 :68: ja ću se ranit  :68:
Keep it simple!

jaky1

• Zagreb
  • *
    Peče me jezik
  • 256
« Odgovori #18 u: 08. Prosinca 2015, 00:11 »
Ja mislim da bi najispravnije bilo da se svatko sa svojim "demonom" suoci!!!!
Ne ici linijom manjeg otpora jer onda "on" ojaca,vec hrabro,punom snagom stati ispred "njega" i u muda!!!