Hmmm!

Taman Å¡to sam teoloÅ¡ki raskrstio s pitanjem o demonizmu te ga proglasio kao Äisto mitoloÅ¡ko pitanje ti si mi evo upravo bacio sjenu na to dugogodiÅ¡nje promiÅ¡ljanje.

Po svim opisima koje si dao, Äak s obzirom i na lokacije koje i mitski zvuÄe, ja mislim da je rijeÄ o nekakvim zlodusima.

Negdje sam Äak proÄitao kako je to usud ponajviÅ¡e latakijskih puÅ¡aÄa, ali da se dogaÄ‘a i onima koji vole sve.
Dobro je da si Spori spomenuo ovo, mislim da je krajnje vrijeme da se s tim izađe u javnost i bez straha od stereotipologije.
Ja recimo sve Äešće Äujem, usred mirnog puÅ¡enja, zvuk, onako nagli zvuk otvaranja pikse. Kako sam postao paranoiÄan, stavio sam miÅ¡olovku meÄ‘u pikse misleći da ću uloviti tek nekakvog miÅ¡ića, ali pored miÅ¡olovke sam pronaÅ¡ao natpis: "a tko je taj Boka uopće?". U potpisu D. Moguće je da se radi o istim zlodusima, ne znam, mada mi se Äini da moj nije star poput tog tvoga

... ali, Gregin sluÄaj koji opisujeÅ¡ djeluje mi nekako blizak. Ne znam ljudi... Å¡to vi ostali mislite?