Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

CARINA!!!

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
Odg: CARINA!!!
« Odgovori #75 u: 15. Studenoga 2014, 14:01 »
Pa opet u Italiji nije tako, kako drzava ima monopol na duhan (dakle i sve namete koji na njeg idu), ne dopusta uvoz bez obzira iz koje zemlje taj duhan dolazi.Ne znam tocno koje kolicine su dopustene i da li jesu, medjutim vecina pusaca lule ima ili trazi prijatelje po Spanjolskoj!  :68:

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #76 u: 16. Studenoga 2014, 09:08 »
Pa opet u Italiji nije tako, kako drzava ima monopol na duhan (dakle i sve namete koji na njeg idu), ne dopusta uvoz bez obzira iz koje zemlje taj duhan dolazi.Ne znam tocno koje kolicine su dopustene i da li jesu, medjutim vecina pusaca lule ima ili trazi prijatelje po Spanjolskoj!  :68:

Ah ta divna Španjolska, raj za lulaše. Seenkaaaa... kad će ljeto?
Sporost je vrlina.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #77 u: 16. Studenoga 2014, 09:10 »
UÄŒujem da iz Kine možeÅ¡ naručit duhan jeftino, bez poÅ¡tarine, ne pregledavaju poÅ¡iljke, neka kineska Latakija!  :167:

Ovo je već provokacija žešćih razmjera!  :167:

To ti on kupuje duhane iz Kine pa ih pakira u SG kutije. Zato stalno traži prazne kutije SG duhana i zato nama nisu dobre  njegove mjeÅ¡avine.
Sporost je vrlina.

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
Odg:
« Odgovori #78 u: 16. Studenoga 2014, 15:08 »
Eh Spanjolska... I meni lagano cure zalihe...
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #79 u: 16. Studenoga 2014, 16:38 »
 Bogme i meni...imao sam nesto zaliha, ali me pitali prijatelji da im malo prodam,jer su ovdje duhani bezobrazno skupi, a jos se prica i o novim poskupljanjima, pa mi se zaliha opasno stanjila... hm,  mozda Djed Mraz pomogne! :1:

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #80 u: 16. Studenoga 2014, 21:24 »
Ako ima zainteresiranih, možemo uvijek porućiti od Jorgija sa Španjolsko. Ja sam uvijek za... ma da su mi zalihe još ok :)
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #81 u: 16. Studenoga 2014, 21:27 »
Na web stranicama Carine i dalje piše:
"Ukupno dozvoljena količina trošarinskih proizvoda koje može unijeti pojedina fizička osoba (starija od 17 godina) za svoje osobne potrebe uz plaćanje propisanih davanja su sljedeće količine:
...
1,0 kilogram duhana za pušenje"

Problem je u tome, što su ova "propisana davanja" velika.

A što se tiče EU, kak je več mariooo napisao, duhan i alko su ograničeni ALI nitko ne otvara pošte.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #82 u: 17. Studenoga 2014, 16:06 »
Ako ima zainteresiranih, možemo uvijek porućiti od Jorgija sa Španjolsko. Ja sam uvijek za... ma da su mi zalihe još ok :)

E da sam prije znao ali primljeno na znanje pa ću to iskoristiti kad tad ako se ne predomisliš.
Sporost je vrlina.

jaky1

• Zagreb
  • *
    Peče me jezik
  • 256
« Odgovori #83 u: 17. Studenoga 2014, 23:19 »

...jel to znaci da ti stanje u skladistu jos nije palo ispod 10-ak kilograma ili...????? :5:

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #84 u: 18. Studenoga 2014, 07:26 »

...jel to znaci da ti stanje u skladistu jos nije palo ispod 10-ak kilograma ili...????? :5:

Minimum 16 kila  :1:
Sporost je vrlina.

jaky1

• Zagreb
  • *
    Peče me jezik
  • 256
« Odgovori #85 u: 18. Studenoga 2014, 07:28 »
uhh hebem ti...samo da se sad ne nadje uvrijedjen!!!!! :1:

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #86 u: 18. Studenoga 2014, 20:00 »
hehe ne, stanje nije još tako alarmantno :)

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #87 u: 21. Studenoga 2014, 15:28 »
Napokon stigla Latakija iz Å vicarske. Paket nije otvaran niti carinjen.  :1: Dok ide ide.
Sporost je vrlina.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #88 u: 22. Studenoga 2014, 15:10 »
odlično! Koliko si uzeo? I sa čim češ blendati? :)

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #89 u: 22. Studenoga 2014, 20:31 »
odlično! Koliko si uzeo? I sa čim češ blendati? :)

Ma već drugi put tražim 5 kutija a oni mi bez pitanja zbog jeftinije poštarine pošalju 4 kutije. Pošto svako toliko naručim a nisu mi jedine nije nešto strašno. Miksam ih sa S.G. Golden Glow iako mi je super mix i sa St James Flake.
Sporost je vrlina.