Opustite se uz lulu!

Piperson Smoking Pipe Lounge

Piperson

uključivanje izbornika

؎ Čudni sistemi lula ؎ Bizarne lule ؎ Velike lule ؎ Stare reklame ؎ Domaće reklame ؎ Stare karikature ؎ Humor

Lulaški humor i bizarnosti

S obzirom da je u ovom dijelu Pipersona riječ o humoru i sprdanju sa stvarnim neobičnim rješenjima lula, koristio sam namjerno senzacionalne "clicbaith" naslove karakteristične za naše news portale, koji pozivaju na klik, a ništa konkretno ne otkrivaju.

Upozorenje: na ovim stranicama nema ničeg pametnog ni korisnog.

Ovo je 10 razloga zašto se lule ne moderniziraju

Čudni sistemi lula Neki kažu da su dizajn i konstrukcija lula dostigli vrhunac i da se ništa više ne može poboljšati. No u prvoj polovici prošlog stoljeća, to nije sprječavalo inventivne ljude da izmišljaju nove, bizarne sisteme, koji se (gle čuda!) nisu primili.
Više →

Jesu li ovo najbizarnije lule ikada?

Najbizarnije lule Nekoliko primjera neobičnih izvedbi lula, koje se najbolje mogu opisati rječju - bizarno. Meni je zaista teško povjerovati da bi netko takve lule stvarno kupio i koristio. Ali opet, to je samo moje mišljenje...
Više →

Ove stare reklame će vas šokirati

Stare reklame Nekoliko starih reklama za duhan za lulu (hm da, kao da ima novih) koje izgledaju, najblaže rečeno, čudno. Ponekad se stvarno pitam što je autor želio reći, i što su pušili oni koji su te reklame odobrili.
Više →

Nećete vjerovati kad vidite ovo!

Lulaški humor Lulaški humor. Nešto zabavnih i duhovitih sličice o lulama i pušenju lula prikupljene po bespućima interneta, od stvarnih neobičnih lula, do čiste zajebancije.
Više →