Opustite se uz lulu!

Piperson Smoking Pipe Lounge

Piperson

uključivanje izbornika

Recenzije Bell's duhana

Što vi mislite o ovim duhanima? Podijelite svoja mišljenja i iskustva na Forumu!

Bell's: THREE NUNS

Bell's: Three Nuns

Duhan je formiran u male kružne oblike, poput novčića. Ja osobno sam primijetio da mi najviše odgovara ako jedan taj komad smrvim i stavim na dno lule, a onda na njega slažem komade duhana kao kad na stolu stavljate novčiće jedan na drugi. Tada mi je bio najbolji okus i miris duhana, ravnomjerno i polako je gorio. I da, uvijek sam ga pakirao u srednje velike lule, nikad u velike a vjerujem da je to povezano s načinom na koji sam punio lulu.

Moram priznati da mi nije bio najdraži duhan, iako je stvarno odličan, a jučer sam baš zapalio zadnje mrvice iz kutije koju sam otvorio pred dosta vremena.

Duhan je srednje jak (prema lagan naginje) i bez problema ga se može i dulje vrijeme pušiti. Moj je prije otvaranja odstajao neke dvije godine, a miris i okus koji sam kod njega osjetio je dosta lješnjakast, jako sladak, ali karamelno sladak. S obzirom da sam ljubitelj Virginija, meni je jako odgovarao taj dio tog duhana, koji dosta dođe do izražaja u prvom dijelu pušenja. Miris u prostoriji i nije neki fantastičan, a to vidim po svojoj dragoj koja za njega nikad nije rekla da dobro miriši, što za neke slične duhane često kaže.

Recenzija by Domagoj Telišman

Lula za početnike