Opustite se uz lulu!

Piperson Smoking Pipe Lounge

Piperson

uključivanje izbornika

Recenzije Theodorus Niemeyer duhana

Što vi mislite o ovim duhanima? Podijelite svoja mišljenja i iskustva na Forumu!

Theodorus Niemeyer: Clan

Theodorus Niemeyer: Clan

Clan sam probao i nije bio najbolji duhan kojeg sam probao, ali isto tako ni približno najgori. Postoji ta neka navika pljuvanja po ovom duhanu, ali se izostavlja činjenica da je to stvar ukusa osobe koja ga puši i samim time individualna.

Pa da vam opišem svoje iskustvo sa Clanom (aromatic iliti onaj zeleni):

To je duhan kojega će netko staviti u lulu kada, ili nema ništa pametnije, ili se želi odmoriti od jakih aromatika, ili želi pripremiti nepce za aromatike nakon duljeg uživanja u duhanima u kojima latakija drži glavnu riječ. Ovo je prije svega "duhan" i nema previše filozofije oko toga. Arome gotovo da nema, ali se ipak nešto osjeti, izgara dobro i relativno hladno, ne slini previše, ne grize i aroma je podnošljiva, čak na momente i ugodna, kako okolini tako i pušaču.

ZAKLJUČAK:
Znači, kako i sama vrećica kaže, napravljen je od minimalno 14 različitih sorti duhana (čitaj škart od proizvodnje nečeg drugog, pa trpaj u vrećice da se ne baci), ali sve u svemu nije baš toliko loš da ga se mora zaobilaziti u širokom luku. Ima ljudi kojima će se svidjeti, a ima onih kojima će se zgaditi za vjeke vjekova. Jedini način da se skuži u koju skupinu spadate, je da ga probate. Ako želite zapaliti lulu dok ste negdje s društvom na pivi, ne želite ih otjerati latakijom, a ni ne želite kvariti neki dobar aromatik pivom, onda se utrpa njega u lulu.

Eto, to je bio moj doživljaj i molim vas da ovo uzmete sa "zrnom soli" jer je stvar uglavnom individualna.

Recenzija by Rakija

Lula za početnike