Opustite se uz lulu!

Piperson Smoking Pipe Lounge

Piperson

uključivanje izbornika

Recenzije Peter Heinrichs duhana

Što vi mislite o ovim duhanima? Podijelite svoja mišljenja i iskustva na Forumu!

Peter Heinrichs: GOLDEN SLICED

Peter Heinrichs Golden Sliced

"Classic golden brown Piedmont and Old Belt Virginias. Natural tobacco only, this slow burning, mild yet flavorful cut plug is a favorite with traditional flake lovers."

Dolazi u srebrnim i možda malo previše industrijskim limenkama od 100, 200 i 500 g.

Radi se o čistoj virginiji bez topinga ili aromatizacije. Flake je prekrasan i sličan Reiner Long Golden Flejku, širok 5 cm, a dugački nekih 20 cm. Sastoji se od svijetlo smeđe virginie sa nekoliko tamnih komadića.

Mrvi se dobro, pali također, ali naravno teže nego fino rezani duhani.
Kod paljenja podsjeća na sijeno, a onda polako krenu citrusi i šećer. Može ju se totalno smirit i svaki dim sastoji se od prekrasnih tamnih okusa iza kojih dolazi svježina limuna i šećera. Sve to dolazi u light varijanti, duhan je vrlo lagan. Nikako da ugrize i ako se jače uvuče.

Golden Sliced definitivno nije za pušače koji obožavaju jake okuse ili aromatike. Za mene, koji tražim prirodne i suptilne ukuse virginije, ovo je čisti vrh. U zadnje vrijeme sam dimio bar 8 odličnih i za mene novih virginija, a ni jedna me nije oborila s nogu k'o ova. Kad se vratim s dopusta, ide narudžba od par limenki, ali ne onih od 100 ili 200 g :)

10/10

Recenzija by Cigara

Lula za početnike