Opustite se uz lulu!

Piperson Smoking Pipe Lounge

Piperson

uključivanje izbornika

Recenzije Holger Danske duhana

Što vi mislite o ovim duhanima? Podijelite svoja mišljenja i iskustva na Forumu!

Holger Danske: BLACK AND BURBON LUXURY

Holger Danske: BLACK AND BURBON LUXURY

Aromatik koji ću pokušati da vam predstavim i opišem sam na zadnjem sastanku Istočne Konference dobio na poklon od našega mladunca Shegia, alias Mobi Dick beba. Sam duvan je crne boje i karakterističnog je mirisa vanile i burbona koji je mene sasvim preokupirao, tako da sam morao da ga spržim u luli.
Pri samom paljenju lule, posle dva tri dima, aroma koja se širi prostorijom daje ovom duvanu pravo da spada u kvalitetnije aromatike. Sam miris plavičastoga dima koji se prožima kroz prostoriju vanile i burbona stvara veoma lep prijatan ugođaj, i veoma je intenzivan od početka do kraja pušenja duvana. Što se tiče okusa, tu sam morao biti obazriviji, jer ukupan moj utisak daje da je slatkasto nakiseo, pa me podseća veoma na voćnu notu suvoga grožđa i isto tako je intenzivan od početka do kraja pušenja duvana.
Sam duvan je veoma blag i preporučujem ga početnicima, jer se kod njega neće razočarati, niti će im se jezik opeći ma koliko ga brzo pušili, no treba voditi računa da baš i ne preteruju...

Recenzija by Hell Hack

Lula za početnike