Opustite se uz lulu!

Piperson Smoking Pipe Lounge

Piperson

uključivanje izbornika

Recenzije Stanwell duhana

Što vi mislite o ovim duhanima? Podijelite svoja mišljenja i iskustva na Forumu!

Stanwell: KENTUCKY BIRD

Stanwell: KENTUCKY BIRD

Odlučila sam danas podijeliti utiske o ovom duhanu. Popušila sam više od pola pakiranja i tek se sada usudim nešto reči o njemu.
Ovo je službeni opis: Bright Virginia and sun-cured Kentucky tabaccos, blended with natural flowers…
Dalje neću prepisivati jer je marketing.
Simbol je Cardinal – official bird of Kentucky.

Naizgled vrlo "plain" duhan, bez nekog jakog karaktera… A onda ipak počinje priča za one koji su malo više senzibilizirani na okuse i arome.
Kad ga počneš pušiti, imaš samo osjećaj laganog hladnog dima u ustima, a okus se događa isključivo na sredini jezika. Iz tog laganog dima počnu izvirati razni nepoznati cvjetni okusi, koji su ukomponirani u duhan koji ih neće pregaziti ili ubiti svojom jačinom.
Duhan je jednak od početka do kraja, sa nešto malo kondenzata. Rekla bi da zapravo zahtijeva puno opuštenije i na neki način usredotočenije pušenje, jer samo tako odaje svoj karakter.
I iako na prvu pomisliš, baš su mogli staviti nešto da mu pojačaju karakter, kad sjedneš s njim u tišini, mislim da se ozbiljno približava pojmu poezije…

Uopće ga ne bih ocjenjivala nikakvim kriterijima koje vrijede za ostale duhane, jer mi se čini presuptilan, pa površnog pušača lako navede na trag običnosti.
Tko voli takve izazove, preporučam.

Recenzija by: Senka

Lula za početnike