Opustite se uz lulu!

Piperson Smoking Pipe Lounge

Piperson

uključivanje izbornika

Recenzije Borkum Riff duhana

Što vi mislite o ovim duhanima? Podijelite svoja mišljenja i iskustva na Forumu!

Borkum Riff: CHERRY CAVENDISH

Borkum Riff: Cherry Cavendish

Ovo je još jedan od lepih aromatika koji je proizveden u Danskoj, ali po Švedskoj recepturi. Sam duvan je mix dvaju duvana: Tamnog Kentuckyja i Burleyja.

Pošto sam i ovaj duvan kupio u Mariboru,mogu vam reći da prilikom otvaranja kesice istoga duvana nisam baš bio u nekom jakom ubeđenju da će me duvan nešto posebno privući, ali sam se prevario.

Pošto sam napunijo lulu i zakurijo je, stadoh pogledavati lulu i pitati sebe šta ja to uopšte pušim, elem moj utisak je izgleda ovako: duvan je veoma blag i nema oštrinu u ustima, ukus mu je intenzivan sladkast ne sladak, dim mu je hladan i pun, ali room aroma je ono što ga svrstava u moje excellent favorite. Puna mirisna nota Trešnje koja je toliko nežna za okolinu i širi Fresh atmosferu u samoj prostoriji. Opšti utisak je da je duvan za svaki dan. Toplo ga preporučujem početnicima i pasivnim pušačima lule, nemaju bojazni da će ih ikada ovaj duvan opeći po jeziku. A da će uz njega uz topao zeleni čaj napraviti dojam da su već u proleću, e to već prepuštam vama u ovoj zimskoj idili.

Recenzija by Hell Hack

Lula za početnike